KOCAELİ / İZMİT - Farabi Ortaokulu

Hamit SEVİNÇ - Okul Müdürü

Bursa´nın İznik ilçesinde doğdu.Ortaokulu İznik Anadolu Lisesinde(ortaokul kısmında) ,Liseyi Mustafakemalpaşa Anadolu Öğretmen lisesinde tamamladıktan sonra Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.2007 yılında İzmit Gültepe İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.2008 yılı ile 2015 yılının Ocak ayı arasında İzmit Tavşantepe ilkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.26/01/2015 tarihi itibariyle Ulusal Egemenlik İlkokulu Müdür Yardımcılığı görevine başladı.Gaziantep Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Teftiş Planlama alanında yüksek lisansını tamamladı.Evli ve 2 çocuk sahibidir.

Türkiye Satranç Federasyonunda antrenörlük,Türkiye Futbol Federasyonunda Kocaeli İl Hakemi olarak olarak görev yapmıştır.